Εταιρεία

Η εταιρεία μας συστάθηκε το 2005 θέλοντας να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των ΚΤΕΟ προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και διασφαλίζοντας ότι οι οδηγοί θα απολαμβάνουν ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις.

 

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Το ΚΤΕΟ μας έχει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων και είναι πιστοποιημένο κατά τα διεθνή πρότυπα ISO. Στις εγκαταστάσεις μας, για τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο του οχήματος σας χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας του οίκου MAHA, από τις γνωστότερες εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων ελέγχου στον κόσμο.

Στο χώρο του ΚΤΕΟ μας διενεργείται αρχικός, περιοδικός και εκούσιος τεχνικός έλεγχος επιβατικών οχημάτων μέχρι 8 θέσεων και φορτηγών με μέγιστο φορτίο μέχρι 3,5 τόνους καθώς και έλεγχοι ΕΔΧ (ταξί) και ασθενοφόρων. Επίσης πραγματοποιούνται ειδικοί έλεγχοι σε εκπαιδευτικά οχήματα και σε οχήματα που χρησιμοποιούν  ως καύσιμο το υγραέριο.

Απο το 2014 προστέθηκε και μία νέα γραμμή για τον τεχνικό έλεγχο δικύκλων(άνω των 50cc).

 

ΣΤΟΧΟΣ - ΟΡΑΜΑ

Βασικός μας στόχος ήταν και θα παραμείνει το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τον πελάτη και επιδίωξη μας είναι η διατήρηση της αξιοπιστίας, της αποτελεσματικότητας και της ταχύτητας του τεχνικού ελέγχου.